• Drept procesual penal. Partea speciala - 2022 - Bogdan Buneci
Drept procesual penal. Partea speciala - 2022 - Bogdan Buneci

Drept procesual penal. Partea speciala - 2022 - Bogdan Buneci

LibrariaDelfin

Produsul nu mai face parte din catalog, veti fi redirectionat catre alte produse similare in 15 secunde

Descriere

Prezentul curs, „Drept procesual penal. Partea speciala”, este conceput urmarind structura Codului de procedura penala si analizeaza dispozitiile legale ce privesc urmarirea penala, camera preliminara, judecata in prima instanta, judecata in caile ordinare de atac si judecata in caile extraordinare de atac.

Lucrarea poate fi folosita de catre studentii anului III din cadrul facultatilor de drept. In analiza dispozitiilor legale s-au aratat opiniile unor autori consacrati din literatura de specialitate si au fost facute trimiteri la practica judiciara a instantelor de judecata (judecatorii, tribunale, Curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie – inclusiv dezlegarile de drept sau recursurile in interesul legii), precum si la deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei.

In analiza institutiilor din Partea speciala a Codului de procedura penala s-au avut in vedere O. U. G. nr. 18/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, decizii ale Curtii Constitutionale adoptate ulterior, precum si modificarile legislative ale Codului de procedura penala.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator