• Joc educativ Cizmulitele de Cauciuc SMELLY WELLIES
Joc educativ Cizmulitele de Cauciuc SMELLY WELLIES

Joc educativ Cizmulitele de Cauciuc SMELLY WELLIES

Orchard Toys

Descriere

Cizmulitele de Cauciuc - joc educativ

Un joc amuzant si plin de culoare! Fiecare jucator isi alege o plansa cu trei monstri pe care va aseza cizmulitele descoperite in timpul jocului. Fii primul care va gasi cizmulite asortate pentru monstruletii simpatici si vei fi castigator!

Cu siguranta pana la sfarsitul jocului iti vei alege si un monstru preferat! Jocul dezvolta abilitatile intra si interpersonale, promoveaza imaginatia, incurajeaza gandirea strategica si aptitudinile de observare si le dezvolta pe cele de memorie si de recunoastere a culorilor.

Contine: 4 planse cu monstri 24 cartonase cu cizmulite de cauciuc 

Numar participanti: 2 - 4 jucatori. 

Dimensiuni: 19 x 14 x 5 cm  

Suntem prieteni ai mediului înconjurător şi protejăm copacii!  

Instrucţiunile traduse în limba română



Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator