• Teorii ale receptarii - Monica Tilea
Teorii ale receptarii - Monica Tilea

Teorii ale receptarii - Monica Tilea

LibrariaDelfin

Produsul nu mai face parte din catalog, veti fi redirectionat catre alte produse similare in 15 secunde

Descriere

Problematica receptarii este una dintre cele mai pasionante teme de reflectie ale lumii de azi. Bombardati din toate directiile cu tot felul de mesaje, ne intrebam ce si cum receptam, ce facem cu ceea ce receptam, cu ce ramanem din ceea ce intra continuu, prin toate canalele de comunicare, in atentia noastra.
Cartea Monicai Tilea raspunde exemplar la toate aceste intrebari in pagini foarte dense care impresioneaza prin logica prezentarii, bogatia informatiei, structurarea materialului, cu trecerea sa fireasca de la teoriile receptarii in studiile literare la cele specifice stiintelor comunicarii.
Monica Tilea ne ofera, prin aceasta carte cu irizari didactice, imensa bucurie intelectuala a receptarii unui text despre receptare, lucrare de referinta cu adresare foarte larga, de la tinerii studenti filologi si comunicatori, pana la marele public, pasionat de tot ceea ce presupune contactul nostru cu lumea inconjuratoare, reprezentata in texte literare si nu numai.
Prof. univ. dr. Cristiana Teodorescu

Titulara a unui doctorat in literatura comparata, Monica Tilea preda cursuri de teorie si critica literara la Universitatea din Craiova. Activitatea sa de cercetare este focalizata pe analiza procesului creator si a receptarii, a relatiei dintre text si imagine in literatura si mass-media.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator