• Puls: Manual de limba romana ca limba straina. Nivelurile A1-A2 (Editia a 3-a) - Daniela Kohn
Puls: Manual de limba romana ca limba straina. Nivelurile A1-A2 (Editia a 3-a) - Daniela Kohn

Puls: Manual de limba romana ca limba straina. Nivelurile A1-A2 (Editia a 3-a) - Daniela Kohn

LibrariaDelfin

Produsul nu mai face parte din catalog, veti fi redirectionat catre alte produse similare in 15 secunde

Descriere

Un manual integral in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.
 
PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor intocmit de Consiliul Europei pentru nivelurile A1-A2, tinindu-se cont de toate elementele necesare invatarii unei limbi straine: intelegere orala (ascultare), intelegere scrisa (citire), exprimare orala (participare la conversatie, producerea unui discurs oral), exprimare scrisa.
  
Manualul cuprinde 12 unitati tematice, oferind cursantului o serie de situatii de comunicare cu aplicabilitate imediata (publice, profesionale, private). Ilustratiile completeaza partea discursiva, impreuna cu care compun un vocabular ce constituie un punct de plecare pentru diverse sarcini conversationale. Sectiunile de Romana utila cuprind cuvinte si expresii relationate cu temele diferitelor unitati. Pentru rezolvarea problemelor ce pot aparea din dificultatea intelegerii discursului unor persoane cu accent diferit, a fost elaborat un material audio cu dialoguri inspirate din temele abordate in manual. Caietul de exercitii vine in completarea manualului, ajutind la fixarea cunostintelor dobindite.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator