• Metoda Wim Hof. Activeaza-ti intregul potential uman - Wim Hof
Metoda Wim Hof. Activeaza-ti intregul potential uman - Wim Hof

Metoda Wim Hof. Activeaza-ti intregul potential uman - Wim Hof

LibrariaDelfin

Descriere

Metoda Wim Hof: Activeaza-ti intregul potential uman/ The Wim Hof Method: Activate Your Full Human Potential de Wim Hof iti dezvaluie o cale naturala pentru a ajunge la starea optima a corpului si a mintii tale. Pentru ca Metoda Wim Hof este despre cum sa ai mai multa energie, sa fii mai putin stresat si sa te bucuri de un sistem imunitar mai puternic, dar si despre cum sa dormi mai bine, sa-ti imbunatatesti performantele sportive si cognitive, sa-ti ridici moralul, sa slabesti si sa scapi de anxietate in doar zece zile, cu puterea mintii. Pilonii acestei metode sunt: expunerea la frig, respiratia constienta si puterea de concentrare.
 
Folosind aceste tehnici, multi indivizi au reusit sa amelioreze simptomele debilitante ale bolii Parkinson, ale artritei reumatoide si ale sclerozei multiple, dar si sa trateze o multime de alte boli, de la Lupus si diabet, la boala Lyme. Iar explicatia este cat se poate de simpla pentru aceste vindecari: metoda Wim Hof reduce inflamatia din corp.
 
Poti face, efectiv, imposibilul. Poti sa invingi boala, sa-ti imbunatatesti sanatatea mintala si performanta fizica, ba chiar sa-ti controlezi organismul in asa fel incat sa-ti fie bine in orice situatie stresanta. - Wim Hof

Vestea si mai buna pe care ne-o da olandezul Wim Hof in aceasta carte este ca metoda nu se adreseaza doar sportivilor si persoanelor care prin natura meseriei pe care o practica au nevoie de un corp sanatos si puternic, capabil sa se recupereze rapid dupa boli sau accidentari. Metoda Wim Hof este si pentru oamenii obisnuiti care isi doresc sa fie mai sanatosi si mai rezistenti atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.
 
WIM HOF, supranumit Iceman, detine mai multe recorduri mondiale pentru anduranta si expunere la frig. Printre performantele sale notabile se numara: escaladarea Muntelui Everest echipat doar in pantaloni scurti si bocanci, alergarea descult la un semi-maraton la Cercul Arctic, alergarea la un maraton in desert fara sa bea apa si petrecerea a mai mult de 112 minute intr-un container plin cu gheata. Secretul performantelor sale iesite din comun consta intr-un antrenament care ii permite sa-si controleze respiratia, ritmul cardiac si circulatia sangelui, despre care vorbeste in aceasta carte.
 
Beneficiile metodei lui, acum practicata de milioane de oameni din intreaga lume, au fost confirmate de opt studii de cercetare universitare. A fost prezentat la BBC, VICE Media, Discovery Channel si in cadrul podcast-urilor Joe Rogan, Tim Ferriss si School of Greatness. Alte titluri semnate de Wim Hof sunt: Becoming the Iceman/ Cum am devenit Iceman (cu Justin Rosales) si The Way of the Iceman/ Calea lui Iceman (cu Koen De Jong).

Cu alte cuvinte, cartea aceasta iti vorbeste despre:
• Tehnici de respiratie. Care te vor ajuta sa iti schimbi structura chimica a organismului, te vor umple de energie si te vor ajuta sa te concentrezi.
• Frig. Practici sigure, controlate, fara socuri, in care se foloseste expunerea la frig pentru a-ti imbunatati sistemul cardiovascular si a-ti dezlantui puterea latenta a organismului.
• Metode de a-ti intari vointa, claritatea interioara si constientizarea senzoriala.
• Stiinta. Cum au redefinit in nenumarate studii cei care au practicat aceasta metoda ceea ce este posibil din punct de vedere medical.
• Sanatate. Povesti si marturii adevarate ale oamenilor care au folosit metoda pentru a invinge boli si afectiuni cronice.
• Performanta. Cum sa-ti cresti rezistenta, sa te recuperezi intr-un timp mai scurt, sa-ti optimizezi functiile cerebrale si multe altele.
• Povestea lui Wim. Urmareste calatoria personala a lui Wim care este despre descoperire, durere si triumf.
• Trezire spirituala. Respiratia, frigul si mentalitatea te pot conduce in profunzimile adevaratei tale naturi.
 
Daca ar fi sa citesti o singura carte despre cum sa te simti excelent, aceasta trebuie sa fie. Ma bucur mult ca tehnicile lui Wim au fost rezumate intr-un mod atat de usor de asimilat. Eu practic metoda lui cu religiozitate fiindca functioneaza. - JESSE ITZLER, antreprenor in serie, autor de bestselleruri, atlet de anduranta si proprietar al echipei de baschet Atlanta Hawks

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator