• Jurnalul meu trasnit - in culori! - Keri Smith
Jurnalul meu trasnit - in culori! - Keri Smith

Jurnalul meu trasnit - in culori! - Keri Smith

LibrariaDelfin

Descriere

„Nu va mint, este probabil cel mai cool jurnal din cate exista… Jurnalul meu trasnit e aici ca sa va inspire.“ Buzzfeed

O spectaculoasa editie color a celebrului jurnal de la care a inceput totul, in cinstea celei de-a zecea aniversari a bestsellerului international vandut in zeci de milioane de exemplare.

Fie ca esti un fin cunoscator al cartilor lui Keri sau abia acum faci cunostinta cu acest fenomen (cine stie, aceasta experienta iti poate schimba viata), ai gasit cartea perfecta pentru a-ti dezlantui creativitatea.

Bun venit la o noua si spectaculoasa editie a Jurnalului trasnit, acum in culori! In carte vei gasi pagini pe care le poti picta, sfasia si transforma: amesteca culorile si creeaza putin noroi, lasa intamplarea sa decida pentru tine ce culori vei folosi, impleteste fasii colorate de hartie si multe altele. Cu provocari deja indragite de public, dar si cu unele nou-noute, acest nou jurnal te invita sa distrugi creativ folosind, de data asta, culorile!

Tu ce culori vei folosi in Jurnalul tau trasnit?

„O artista conceptuala si o autoare care ii face pe copii sa exploreze lumea si sa-i aprecieze orice miros, orice textura si orice mister.“ TIME Magazine

„Keri Smith poate fi considerata un guru al self-helpului.“ The Believer

„Recomand Jurnalul meu trasnit in culori… este un jurnal cu foarte multe activitati faine si distractive… sunt unele misiuni de indeplinit foarte amuzante si distractive.“ Review Libris. ro

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator