• Interpretarea Noului Testament - Craig L. Blomberg
Interpretarea Noului Testament - Craig L. Blomberg

Interpretarea Noului Testament - Craig L. Blomberg

LibrariaDelfin

Descriere

In cartea Interpretarea Noului Testament, Craig Blomberg ofera un raspuns rezonabil si bine documentat acestor intrebari cruciale cu care se confrunta cititorii Bibliei. Intemeiata pe studii serioase, dar scrisa intr-un limbaj accesibil, cartea aceasta este potrivita pentru pastori, studenti si oricine este interesat sa inteleaga mai bine Noul Testament.
Noul Testament este temelia bisericii crestine, insa unii ii pun la indoiala acuratetea istorica. Altii au sustinut ca invataturile lui Pavel difera de cele gasite in evanghelii. Cum am putea sa impacam aparenta diferenta dintre mesajul lui Isus si cel al lui Pavel? Care este relevanta Noului Testament azi, pentru culturi aflate departe, atat in timp, cat si in spatiu, de lumea mediteraneeana a primului secol? Ce principii putem folosi pentru a ajunge la aplicatii adecvate?


Craig L. Blomberg (dr., Universitatea din Aberdeen) este profesor emerit de Noul Testament la Seminarul Denver din Littleton, Colorado, unde preda de mai bine de treizeci de ani. Este autorul sau editorul a numeroase titluri, dintre care amintim: Can We Still Believe in God?, Can We Still Believe the Bible?, A Handbook of New Testament Exegesis, Jesus and the Gospels, The Historical Reliability of the Gospels, precum si al unor comentarii biblice, iar dintre acestea s-a tradus in romaneste Iacov – Comentariu exegetic al Noului Testament.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator