• ABCdarul distractiv Auxiliar pentru clasa I Pachet educational cu CD
ABCdarul distractiv Auxiliar pentru clasa I Pachet educational cu CD

ABCdarul distractiv Auxiliar pentru clasa I Pachet educational cu CD

LibrariaDelfin

Descriere


 O multime de personaje simpatice te asteapta in „ABCdarul distractiv” (atelier de lectura si creatie pentru clasa I).

Pachetul este format dintr-un CD (soft educational) si o revista (72 de pagini color), adresandu-se elevilor din clasa I. Intreg continutul educational ruleaza pe tableta sau smartphone (Android, versiunea minima 4. 1) si poate fi vizualizat GRATUIT introducand codul de acces din revista.

Vei descoperi ca abecedarul poate fi amuzant alaturi de Rocarel, un caine rocker care este in cautarea inspiratiei. Sau alaturi de Miaun care este intr-un duel amuzant pentru a-si recupera ghemul preferat. Dar ce spui despre faptul ca girafele pot fi ingrozitor de cicalitoare, asa cum este Chichi? Cu siguranta ti-ai dori sa ii intalnesti si pe Indemanica (o furnica pasionata de muzica rap), pe Vestisor (porumbelul postas) si pe Hipo (un hipopotam pus mereu pe farse).

Toate aceste personaje se regasesc in softul educational care contine 24 de jocuri edu-distractive, 31 de animatii, 30 de fise de lectura si 5 teste de evaluare. Cu ajutorul lor, copilul isi verifica, intr-un mod placut si distractiv, toate cunostintele din programa de comunicare in limba romana.

Revista „ABCdarul distractiv” (72 de pagini color) se vrea a fi prima carte de citit si de descoperit pentru elevii din clasa I, respectand programa scolara si avand ca scop formarea si dezvoltarea competentelor specifice disciplinei Comunicare in limba romana. Contine 30 de povesti scurte despre personaje simpatice care trec prin tot felul de intamplari amuzante. Textele povestilor respecta principiul accesibilitatii si al particularitatilor de varsta ale elevilor din clasa I si vin in sprijinul formarii si dezvoltarii capacitatii de comunicare orala si scrisa. Sunt texte usoare, presarate cu imagini sugestive. Pentru a le starni curiozitatea cititului, povestea este impartita in cinci fragmente, pentru fiecare zi a saptamanii. Impartirea textului pe zile faciliteaza astfel formarea unei rutine zilnice, fara ca aceasta sa devina monotona, plictisitoare si impovaratoare pentru micutii scolari. Marcarea discreta a silabelor pentru fiecare cuvant ii ajuta pe elevi sa citeasca mult mai usor. Iar ca rasplata, la finalul lecturii, micii scolari isi vor putea confectiona „Prima lor poveste alfabetica”, o carticica de povesti pe care o pot personaliza dupa talentul si indemanarea fiecaruia.

CUPRINS
Capitolul 1. Miaun si ghemul preferat

Literele a, m, i, u, n

 
Capitolul 2. Rocarel, cel mai cunoscut catel

Literele e, r, c, o, l, a

Despartirea in silabe

 
Capitolul 3. Vestisor, porumbelul postas

Literele s, v, s, t, p

Grupurile de sunete oa, ea, ia, ie, ua, ua

Biletul

Scrisoarea

Capitolul 4. Povestea lui Hipo cel glumet

Literele b, t, g, h, f, z, j

Cuvintele cu sens asemanator

Scrierea cu m inainte de p si b

 
Capitolul 5. Chichi, girafa cicalitoare

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Semnele de punctuatie (punctul, semnul intrebarii, linia de dialog)

Jurnalul

 
Capitolul 6. Indemanica, o furnica speciala

Literele d, a, i, x, k, w, q, y

Cuvintele cu sens opus

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator