• Varietati de vanzare - Razvan Dinca
Varietati de vanzare - Razvan Dinca

Varietati de vanzare - Razvan Dinca

LibrariaDelfin

Produsul nu mai face parte din catalog, veti fi redirectionat catre alte produse similare in 15 secunde

Descriere

Lucrarea Varietati de vanzare reuneste intr-o maniera monografica studiile dedicate de autor varietatilor de vanzare, studii elaborate pe baza reglementarii acestor varietati in Codul civil din 2011.

Innoind sediul materiei, reglementarea in cauza ofera numeroase perspective de analiza. In incercarea de a reuni aceste perspective, autorul sustine o reflexie personala privind interpretarea literala, gramaticala, sistematica si teleologica a noilor texte, pe temeiuri ce includ jurisprudenta si doctrina cristalizate in aplicarea Codului civil Alexandru Ioan I, si legislatiei conexe anterioare, acelea suscitate in dreptul comparat de codurile care au servit ca model ori referinta noii reglementari (Codul civil francez, Codul civil al provinciei Québec, Codul civil italian, Codul civil german, Codul civil austriac si Codul elvetian al obligatiilor), precum si, in unele cazuri, sursele de drept roman si medieval ale acestor coduri.

Desi bogat documentata teoretic, lucrarea manifesta si o permanenta preocupare pentru aspectele practice ale problemelor analizate. Prin acest tip de abordare, monografia se adreseaza mai multor categorii de public interesate in studiul dreptului civil: practicieni, cercetatori, studenti.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator