• Sa iubesti un scotian - Hannah Howell
Sa iubesti un scotian - Hannah Howell

Sa iubesti un scotian - Hannah Howell

LibrariaDelfin

18.68 lei

18.18 lei
-3%

Descriere

SERIA „CLANUL CAMERON“

Dorinta de a nu mai fi dependent de familie il determina pe Gregor MacFingal Cameron sa faca un gest necugetat si sa isi gaseasca o mireasa bogata, careia ii promite o logodna in viitorul apropiat. Dar se pare ca norocul nu este intru totul de partea lui, pentru ca in drum spre casa cade in mana unor rapitori care il arunca intr-o celula rece, unde au de gand sa-l tina pana ce vor primi rascumpararea.

Curand, in aceeasi celula intunecoasa este aruncata si Alana Murray, o tanara inspaimantata, aflata pe urmele surorii ei gemene. Dupa ce pun la cale impreuna o evadare indrazneata si reusesc sa scape din mainile rapitorilor, Gregor se alatura bucuros Alanei, care isi doreste cu disperare sa isi gaseasca sora disparuta. Insa dorinta de a o ajuta trezeste in el ispita de a o seduce, iar Gregor ajunge sa regrete ca s-a avantat in cautarea unei sotii si i-a facut promisiuni unei femei pe care nu o iubeste. Iar Alana, desi stie ca disperarea a determinat-o sa accepte un aliat care este pe cale sa ii fure inima, este hotarata sa profite de singura sansa de a se lasa prada pasiunii inainte de a accepta o casatorie aranjata, care ii va pecetlui soarta. Insa nici unul din ei nu stie cat de mult le poate schimba viata un moment de pasiune adevarata.

 

HANNAH HOWELL este autoarea a peste 40 de bestselleruri historical romance si a fost distinsa de doua ori cu premiul „Golden Leaf“, fiind nominalizata de mai multe ori la premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator