• Orasul vrajitoarelor - Luca Buggio
Orasul vrajitoarelor - Luca Buggio

Orasul vrajitoarelor - Luca Buggio

LibrariaDelfin

Descriere

Orasul vrajitoarelor: Un roman la limita dintre realitate si iluzie, dintre lumea materiala si lumea spiritelor, cu crime misterioase in prim plan si un razboi in plan secund, in care atmosfera pur gotica se completeaza perfect cu adrenalina specifica unui thriller.

La inceputul anilor 1700, politica lipsita de scrupule a lui Vittorio Amedeo al II-lea a condus Ducatul de Savoia in razboi impotriva Frantei.

Laura, care a crescut in apropiere de Nisa, de teama represaliilor francezilor este nevoita sa fuga impreuna cu familia si concetatenii ei in capitala Savoiei, crezand ca va fi in siguranta la Torino. Ea va descoperi curand ca orasul nu este nici pe departe un oras ca oricare altul.

Exista lucruri despre care nu se poate vorbi decat sub ocrotirea Sfintilor, pentru ca Omul Crucii este mereu la vanatoare de suflete si ar putea oricand sa asculte. Prezente misterioase cutreiera strazile cand se lasa noaptea, iar cadavre mutilate sunt gasite in dimineata urmatoare.

Gustìn, candva un huligan de strada si fost detinut, acum pare ca este omul potrivit pentru a face treaba murdara, dar si pentru a vana banditi, vrajitoare si ucigasi in serie.

Vietile lor se intersecteaza in timp ce orasul se pregateste sa reziste asediului care va decide destinul razboiului si al Ducatului, tremurand in fata semnelor diabolice si bazandu-se pe semnele ceresti.

Orasul vrajitoarelor este un roman istoric incarcat cu un puternic mister ezoteric care va incita necrutator cititorul. O carte care invoca dreptatea pentru cei nevinovati si care te face sa-ti doresti ca magia sa existe cu adevarat!

In 2021, volumul a castigat concursul literar Garfagnana in Giallo Barga Noir, sectiunea Crime istorice.
 

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator