• O noapte cu ducele - Diana Quincy
O noapte cu ducele - Diana Quincy

O noapte cu ducele - Diana Quincy

LibrariaDelfin

Descriere

SERIA „INTALNIRI CLANDESTINE“

DORINTA ESTE IRATIONALA...

Lady Delilah Chambers se trezeste blocata la un han de tara intr-o seara ploioasa si este nevoita sa se lupte cu un grup de batausi cu ajutorul unui domn chipes. Atrasi irezistibil unul de celalalt, Leela si strainul petrec o noapte nesabuita unul in bratele celuilalt – si apoi isi urmeaza fiecare drumul. Dar, chiar a doua zi, Leela are parte de socul vietii ei cand il intalneste pe ducele care vrea sa se casatoreasca cu iubita ei fiica vitrega.

CAND GASESTE DOUA INIMI PREDESTINATE...

O singura noapte nu este de ajuns cu o femeie atat de inflacarata si stralucitoare ca Leela. Lui Elliot Townsend, duce de Huntington, nu-i vine sa creada ce noroc are cand intalnirea lor intamplatoare duce la o seara de pasiune de neuitat. Cu toate acestea, norocul lui Hunt se termina atunci cand ii este prezentata viitoarea sa soacra.

VADUVELE NU AR TREBUI SA ARATE ASA...

Leela si Hunt sunt hotarati sa se tina la distanta unul de celalalt, ceea ce ar trebui sa fie destul de usor pentru doi adulti inteligenti cu reputatii de aparat. Problema este ca orice logica se pierde cand vine vorba de o pasiune care refuza sa fie ignorata.

 

Autoarea de bestselleruri Diana Quincy este o jurnalista de televiziune premiata, care a decis sa isi inventeze propriile povesti in care finalul fericit este intotdeauna garantat. Cartile ei au fost incluse pe listele de recomandari din Library Journal si The Washington Post.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator