• Marfurile alimentare in comertul international - Dumitru Dima, Rodica Pamfilie, Roxana Procopie
Marfurile alimentare in comertul international - Dumitru Dima, Rodica Pamfilie, Roxana Procopie

Marfurile alimentare in comertul international - Dumitru Dima, Rodica Pamfilie, Roxana Procopie

LibrariaDelfin

Produsul nu mai face parte din catalog, veti fi redirectionat catre alte produse similare in 15 secunde

Descriere

     Pentru elucidarea problemelor calitatii marfurilor din toate unghiurile de vedere ale economiei de piata libera, trebuie clarificate campul si conditiile in care calitatea normala a marfurilor poate sa exercite o influenta nu numai pentru a contribui la prosperitatea agentilor economici implicati (printr-o marja stimulatorie de profit), ci si prin consolidarea liniilor de forta care asigura, prin intermediul agentilor economici, cresterea prosperitatii generale a populatiei, deci si a tarii in ansamblul ei. Cu cat un agent economic este mai sensibil la respectarea corecta a mecanismelor complexe ale economiei de piata (care actioneaza oriunde intr-un cadru legislativ bine precizat si dinamic), cu atat sansele sale de reusita sunt mai mari, miza fiind nu numai supravietuirea, dar si dezvoltarea, cresterea sa continua in raport cu imaginea pe care si-o creeaza pe piata.
      Studiul modern al marfii cerceteaza si fundamenteaza notiuni, concepte si categorii merceologice implicate in activitatea manageriala a circulatiei tehnice a marfurilor atat pentru intreprinderea producatoare, cat si pentru diferitele tipuri de intreprinderi care se ocupa de activitati comerciale.
      Selectia tematica urmareste furnizarea elementelor teoretice si a postulatelor operationale merceologice utilizabile in conditiile economiei de piata.
Autorii

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator