• Kult - Stefan Malmstrom
Kult - Stefan Malmstrom

Kult - Stefan Malmstrom

LibrariaDelfin

Descriere

KULT este un thriller captivant, dar care are un element ce il diferentiaza de alte romane de acest gen: este inspirat din evenimente adevarate, ingrozitoare din viata autorului si care s-au petrecut in cadrul Bisericii Scientologice. Acestea sunt explicate mai pe larg in,, Nota autorului” de la finalul romanului.

O fetita de patru ani si tatal ei sunt gasiti fara suflare in orasul suedez Karlskrona, dar politia constata rapid ca a fost vorba despre crima, urmata de sinucidere, o tragedie ce nu mai necesita deschiderea unei anchete amanuntite.

Cu toate acestea, Luke Bergmann, fost infractor, bantuit inca de trecutul sau violent, crede ca oamenii legii se insala. Viktor, barbatul decedat, era prietenul sau cel mai bun, iar Luke este convins ca acesta n-ar fi recurs niciodata la un asemenea gest abominabil.

Cand mai multe cadavre sunt descoperite, Luke este sigur ca este vorba despre unul si acelasi ucigas. Singur, el porneste o ancheta proprie, care il poarta cu zeci de ani in urma, afland astfel de implicarea prietenului sau intr-un cult religios. Secrete intunecate sunt dezvaluite, in timp ce Luke se lupta sa-si tina ingropati propriii demoni.

Cand Luke se trezeste in vizorul unui ucigas, cautarea adevarului devine o lupta pentru propria supravietuire.

Poate Luke sa faca dreptate pentru Viktor si fiica lui si sa demonstreze ca cel mai bun prieten al sau nu a fost un criminal sau umbrele trecutului il vor coplesi?

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator