• Inteligenta si dinamica energiei - Callum Coats - Dezv Spirituala (1)
Inteligenta si dinamica energiei - Callum Coats - Dezv Spirituala (1)

Inteligenta si dinamica energiei - Callum Coats

Callum Coats

Descriere
Ce traim astazi nu este o criza, ci mai degraba moartea intregului, adica degenerarea calitativa si fizica a tuturor organismelor, realizata prin perturbarea echilibrului apei din natura. in pas cu aceasta involutie merge prabusirea morala, mentala si spirituala a omenirii, care a ajuns deja intr-o stare atat de avansata incat, in ciuda tuturor semnelor de avertizare, oamenii nu constientizeaza gravitatea situatiei.
   Decizia, daca alegem sa pierim sau daca in ultimul ceas ne putem proteja de propria mutilare, este doar a noastra. Sau poate fi a acelor oameni de stiinta si a statului care isi asuma o responsabilitate inspaimantatoare cand, din interes personal, fara sa tina deloc seama de gravitatea situatiei si fiind incapabili sa dea o solutie eficienta, continua sa ramana loiali punctului de vedere actual.
   Aflandu-ne in pragul unei noi ere, primii zori ai unei noi epoci, exista o atmosfera de asteptare a unor lucruri iminente si noi. intr-un anume sens, asta ne-a programat psihologic tendinta de a adopta, a incepe si a accepta schimbarea ampla. Asadar, pare oportun ca schimbarea radicala de directie din domeniul conceptelor energetice, prezentata in aceasta carte, sa fie pusa la dispozitie acum, cand cursul dezvoltarii umane se transforma. Mai ales intr-o perioada in care activitatile omenirii sunt tot mai mult considerate ca aflandu-se pe o directie de coliziune frontala cu procesele naturii, o crestere alarmanta a anvergurii si violentei asa-numitelor "dezastre naturale" ne obliga sa constientizam ca viitorul nu mai este garantat, ca trebuie gasite rapid alte solutii, pe langa cele propuse acum, pentru a remedia actuala stare a lucrurilor. Acestea vor fi in mare masura ineficiente daca toate contributiile importante aduse de Viktor Schauberger la producerea de energie practic gratuita si de apa potabila de inalta calitate - temelia vietii sanatoase - nu sunt luate in considerare a priori.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Alții au căutat și

SepcuteTrenciuri