• Ducele care mi-a furat inima - Erica Ridley
Ducele care mi-a furat inima - Erica Ridley

Ducele care mi-a furat inima - Erica Ridley

LibrariaDelfin

Descriere

SERIA „FAMILIA WYNCHESTER“

Pe Chloe Wynchester nimeni nu o observa – un blestem, dar si un avantaj care ii confera abilitatea de a se amesteca in orice multime. Cand unicul tata pe care l-a cunoscut vreodata isi pune o ultima dorinta pentru ca familia de orfani adoptati de el sa recupereze un tablou disparut, ea este prima la care fratii ei apeleaza pentru a-l fura inapoi. Nimeni nu se asteapta ca, facand acest lucru, sa rapeasca si un duce chipes.

Lawrence Gosling, ducele de Faircliffe, este torturat de greselile tatalui sau. Pentru a repara reputatia ruinata a domeniului, el trebuie sa se casatoreasca cu o mostenitoare de rang inalt. Totusi, cand se trezeste intr-o trasura condusa ca prin iad pe strazile pietruite ale Londrei de o femeie frumoasa care refuza sa-i asculte poruncile, se teme ca inima lui ii va apartine ei. Dar cum poate sacrifica mostenirea familiei sale pentru a urma dragostea adevarata?

 

Erica Ridley este o autoare de romane de dragoste istorice, bestselleruri New York Times si USA Today. Cand nu citeste sau nu scrie, Erica poate fi gasita mancand cuscus in Maroc, dandu-se cu tiroliana prin padurile tropicale din Costa Rica sau pierzandu-se iremediabil in mijlocul Budapestei.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator